هفته چهاردهم لیگ نوجوانان استان بوشهر با پیروزی پرگل نماینده برازجان مقابل ملوان بوشهر پیگیری شد.
عصر پنجشنبه در ادامه لیگ نوجوانان استان پیروزی برازجان موفق شد با نتیجه پرگل 5 بر یک ملوان بوشهر را با شکست بدرقه کرد.
نماینده برازجان در حالی به مصاف ملوان ته جدولی رفت که همچنان از بی بازیکنی رنج می برد و روی نیمکت بازیکن دخیره ای نداشت و در روزی که محمد آذرپرا روزی خوبی را پشت سر گذاشت در نیمه نخست با در اختیار گرفتن توپ و میدان در دقیقه 10 از روی ارسال زیبای کوچک نیا با شوتی تک ضرب توسط کاپتان برزگر به گل برتری دست یافت و در ادامه برتری را حفظ کرد.
نیمه دوم بازی متفاوت تری را شاهد بودیم و ملوانی ها گل تساوی را به ثمر رساندند ولی هنوز چند دقیقه نگذشته بود که مهدی روان از روی ضربه ایستگاهی از فاصله 35 متری به زیبایی هرچه تمام دروازه حریف را باز کرد تا تیم مهدی لیراوی بار دیگر از حریف بوشهری پیش افتد.
این پایان کار نبود و برازجانی ها حملاتشان را روی دروازه ملوان ادامه دادند تا با گرفتن پنالتی از حریف توسط محمد آذر پرا به گل سوم دست یافتند تا موتور آذر پرا مهاجم گلزن پیروزی روشن شود و در ادامه با زدن دو گل دیگر هت تریک کند و هم پیروزی را پنج گله کند و هم خودش را 12 گله و فاصله را با آقای گل لیگ استان کم کند.
در حاشیه این دیدار ، پس از گرفتن پنالتی توسط داوران گناوه ای کادر فنی و بازیکنان ذخیره ملوان با ریختن به درون زمین انتقاد شدیدی به عملکرد عجیب داوران داشتند که تا حدود 10 دقیقه بازی متوقف شد.
پیروزی با این برد 25 امتیازی شد و در جایگاه چهارم ماندگار شد.
نتایج و گلزنان لیگ در پایین وبلاگ مشاهده کنید